Lainalaskuri 2024

Lainanetistä.fi tarjoaa vuodelle 2024 päivitetyn lainalaskurin, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevan lainasi läpinäkyvämmin ja helpommin. Lainalaskuri on 100% ilmainen käyttää eikä sido sinua mihinkään.

Lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan lainasi kustannukset selkeästi - lainan määrästä, omarahoitusosuudesta, laina-ajasta aina korkoprosenttiin asti. Löydä sopiva lainasumma ja laske sen kuukausierät vaivattomasti.

Mitä lainalaskurilla saa selville?

Lainanetistä.fi lainalaskuri on suunniteltu tekemään lainanhakuprosessistasi entistä helpompaa ja selkeämpää. Saat lainalaskurilla selville lainan kuukausierän, kokonaiskustannukset sekä koron osuuden.

  • Lainan kuukausierä: Laskurimme antaa sinulle tarkan arvion siitä, kuinka suureksi lainan kuukausierä muodostuu.

  • Lainan kokonaiskustannukset: Näet selkeästi, paljonko lainan ottaminen tulee maksamaan koko laina-ajan kuluessa.

  • Lainan koron osuus laina-aikana: Saat tietää, kuinka suuri osa lainan kokonaiskustannuksista muodostuu korosta laina-aikana.

Näin lainalaskuri toimii

Lainalaskurin käyttö on yksinkertaista:

  • Syötä lainamäärä: Aloita syöttämällä lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma. Voit vaihtaa summaa tarpeesi mukaan, esimerkiksi riippuen siitä oletko hankkimassa asuntolainaa, autolainaa - käyttötarkoituksestasi riippuen.
  • Valitse omarahoitusosuus: Jos sinulla on säästöjä, jotka haluat käyttää osana hankintaa, voit vähentää ne lainasummasta.
  • Määritä laina-aika: Valitse laina-ajan pituus vuosina. Laina-aika voi olla 1–15 vuotta riippuen lainan suuruudesta ja tarpeestasi.
  • Aseta korkoprosentti: Anna arvioitu korkoprosentti. Tämä prosentti vaikuttaa lainasi kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin.

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, lainalaskuri antaa sinulle välittömästi arvion lainasi kuukausierästä, kokonaiskustannuksista ja koron osuudesta laina-aikana. Helppoa ja nopeaa!

Lainalaskuri netissä